Cremă de varză cu șuncă

Cremă de varză cu șuncă
Creamed Collard Greens cu șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pre-spălate, piper, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Cremă De Varză Verde, Cremă De Varză Verde, și Cremă De Varză Verde.

Instrucțiuni

1
Așezați verdeața, ceapa tocată, ardeiul roșu și șunca afumată într-un vas mare; acoperiți cu apă la 1 inch deasupra verdețurilor. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Descoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
șuncă Afumatășuncă Afumată
VerziiVerzii
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți verdeața într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 2 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Combinați laptele cu conținut scăzut de grăsimi și făina universală în tigaie, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă lichidul de gătit rezervat, sarea și piperul negru măcinat; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1% Lapte1% Lapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Adăugați verdeață; se fierbe 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista