Cremă De Unt De Vanilie

Cremă De Unt De Vanilie
Crema de unt de vanilie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ciocolată, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie, Vanilie Rooibos Înghețată Și Tort De Unt Brun, și Cupcakes condimentate cu vanilie cu cremă de unt de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Gatiti zaharul, siropul de porumb, vanilia si apa intr-o cratita la foc mediu la 245 grade F. la 235 grade F spălați partea laterală a tigaiei cu o perie înmuiată în apă pentru a îndepărta cristalele de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Turnați lotul gătit într-un bol de amestecare și lăsați-l să se răcească la 110 grade F. Dacă se formează cristale de zahăr deasupra lotului pe măsură ce se răcește, presărați ușor cristalele de zahăr cu apă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Topiți untul. Când amestecul de zahăr atinge 110 grade F, porniți mixerul la viteză lentă și adăugați făina și untul. Continuați amestecarea până când lotul devine semi-ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă lotul pe o masă (presărată anterior cu făină). Înmuiați mâinile în făină și frământați lotul până când este moale și cremos. Luați secțiuni mici ale lotului și rotiți-l într-un tub cu diametrul de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Tăiați tubul cu un cuțit de unt în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
6
Rotiți fiecare bucată și așezați-o pe hârtie cerată. Păstrați la temperatura camerei (65 până la 75 de grade F) timp de 4 până la 24 de ore. Înveliți bucățile cu ciocolată. Cremele acoperite cu unt de vanilie pot fi consumate după alte 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista