Crema de supă de sparanghel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 40 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, laptele, uleiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă de supă de sparanghel, Cremă De Supă De Sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați sparanghel și bulion; se amestecă. Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 15 min. sau până când legumele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Amestecați amestecul de sparanghel, în loturi, în blender până se omogenizează; reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ingredientele rămase; gătiți și amestecați la foc mediu 2 până la 3 min. sau până când crema de brânză este complet topită, iar supa este bine amestecată și încălzită.