Cremă de supă de sparanghel
Crema de supă de sparanghel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 40 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, laptele, uleiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă de supă de sparanghel, Cremă De Supă De Sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 min., amestecând ocazional.
Adăugați sparanghel și bulion; se amestecă. Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 15 min. sau până când legumele sunt foarte fragede.
Amestecați amestecul de sparanghel, în loturi, în blender până se omogenizează; reveniți la cratiță.
Adăugați ingredientele rămase; gătiți și amestecați la foc mediu 2 până la 3 min. sau până când crema de brânză este complet topită, iar supa este bine amestecată și încălzită.