Cremă de supă de castane

Cremă de supă de castane
Crema de supă de castane ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 143 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de legume, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cremă De Supă De Castane, Supă de castane cu cremă Grappa, și Supă de castane prăjite cu cremă de cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se adauga ceapa si urmatoarele 2 ingrediente, si saut 8-10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați Marsala și gătiți 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Se amestecă bulionul de legume, castanele și cimbru. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când castanele sunt fragede. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
CastaneCastane
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați să se răcească ușor (aproximativ 10 minute).
5
Procesați supa, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Reveniți la cuptorul olandez. Se amestecă jumătate și jumătate și sare și piper după gust. Gatiti la foc mic, amestecand des, 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se serveste cu topping-uri dorite.
7
*1/4 cană de vin alb uscat și 1 linguriță. brandy poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb SecVin Alb Sec
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8
** Castanele proaspete prăjite și decojite pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
9
Notă: Am testat cu Minerve castane întregi în apă, care pot fi găsite pe culoarul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista