Cremă de supă de cartofi II
Crema de supa de cartofi II ar putea fi doar supa pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 7 fani. Un amestec de țelină, frișcă grea, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Încercați Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, Cremă de șuncă și supă de cartofi, și Cremă de supă de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, fierbeți cartofii în apă până se înmoaie.
Scurgeți toată apa, rezervând 2 căni.
Amestecați cartofii și 2 căni de apă rezervată cu un mixer manual până când sunt ușor cocoloase.
Adăugați smântână, lapte, morcovi, țelină, ceapă, usturoi, ardei gras verde, cuburi de bulion de pui, foi de dafin, piper, sare și condimentați cu piper roșu.
Lăsați să fiarbă timp de 3 până la 4 ore, acoperit, amestecând la fiecare 1/2 oră. Adăugați periodic lapte dacă prea supa devine groasă. Odată încălzite și legumele sunt fragede, serviți.