Cremă De Suc Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sucul cremos. Această rețetă servește 6. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 115 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 10 minute. Un amestec de suc de mere, suc de mere, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Dungi Suc Pops, Suc De Fructe Pops, și Striped Juice Pops Rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de fierbere în amestec combinat de gelatină uscată și zahăr în castron mediu cel puțin 2 min. până când gelatina este complet dizolvată.
Adăugați suficientă gheață în sucul rece pentru a măsura 2/3 cană.
Se adaugă în gelatină; se amestecă până se îngroașă ușor.
Îndepărtați și aruncați orice gheață nemăcinată.
Adăugați topping biciuit la amestecul de gelatină; se amestecă cu biciul de sârmă până se amestecă bine.
Se toarnă uniform în 6 (5 oz.) pahare de hârtie sau plastic. Introduceți un băț pop din lemn în fiecare ceașcă pentru mâner.
Congelați 5 ore sau până când este ferm. Pentru a scoate pop din ceașcă, așezați partea inferioară a Cupei sub apă caldă curentă timp de 15 sec. apăsați ferm pe partea inferioară a cupei pentru a elibera pop. (Nu răsuciți sau trageți stick-ul pop.) Acoperiți și depozitați resturile în congelator.