Cremă De Dovleac Aburită
O porție conține 415 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de nucă de cocos, carne de dovleac, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chiflă Chinezească Cu Cremă Aburită, Cremă De Lapte De Soia Aburită, și Cremă Savuroasă Aburită.
Instrucțiuni
Pregătiți un abur peste apă clocotită.
Combinați ouăle, laptele de cocos, zahărul, sarea, făina și vanilia, într-un bol de amestecare;
Bateți bine împreună. Se strecoară amestecul de cremă și se împarte în patru ramekine de 6 uncii. Împărțiți dovleacul între patru ramekine. Aburiți până când crema este așezată în jurul marginilor, dar încă ușor moale la mijloc. Acest lucru poate dura între 10 și 20 de minute, în funcție de tipul de abur pe care îl utilizați.
Lăsați crema să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.