Cremă de ciocolată JELL-O budinca Pops

Cremă de ciocolată JELL-O budinca Pops
Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 88 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de ciocolată jell-o, lapte, topping de biciuire rece și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jell-O Roșu Catifea Budinca Pops, Budincă De Ciocolată În Stil Jell-O De Casă, și JELL-O Frozen Freedom Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un bol mediu cu biciul 2 min. Se amestecă în bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lingurați în 6 căni de hârtie sau plastic. Introduceți bățul pop din lemn sau lingura de plastic în centrul fiecărei căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Congelați 4 ore sau până când este ferm.
4
Scoateți din cupe înainte de servire.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista