Cremă De Ciocolată Fudge

Cremă De Ciocolată Fudge
Fudge de ciocolată cremoasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 9 porții cu 760 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de unt, vanilie, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fudge Cremos De Marmură De Ciocolată, Mătușa Adolescent cremos Ciocolata Fudge, și fudge cremos de migdale de ciocolată neagră fără zahăr.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie cu fund greu de 3 până la 4 litri la foc mediu-mic, amestecați zahărul, smântâna și siropul de porumb, răzuind continuu fundul tigaiei cu o spatulă flexibilă rezistentă la căldură, până când zahărul este complet dizolvat, aproximativ 15 minute. Se amestecă ciocolata neîndulcită și dulce-amăruie până se topește. Creșteți căldura la mediu și aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
TigaieTigaie
2
Gatiti, amestecand ocazional amestecul si periand laturile tigaiei cu o perie de patiserie umeda, pana cand amestecul ajunge la 235 pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se toarnă în vasul unui mixer în picioare sau al unui alt bol mare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați unt și vanilie, dar nu amestecați; introduceți termometrul pentru bomboane și lăsați amestecul să stea netulburat până se răcește la 110, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
5
Tapetați o tigaie pătrată de 9 inci cu folie; folie ușor de unt. Cu atașamentul cu palete al mixerului în picioare sau al unei linguri de lemn rezistente, bateți energic amestecul de ciocolată (la viteză mare dacă utilizați mixerul; reduceți viteza dacă motorul începe să funcționeze) până când amestecul se îngroașă și își pierde luciul lucios, aproximativ 5 minute cu un mixer, aproximativ 10 minute cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Răzuiți în tigaie, blatul neted și răciți până când este ferm la atingere, cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Ridicați folia pentru a îndepărta fudge din tigaie; tăiați fudge în pătrate de 1 inch. Păstrați Fudge tăiat etanș la frigider până la 1 săptămână. Pentru a păstra mai mult timp (până la 1 lună), înfășurați fudge netăiat etanș și răciți; tăiați în pătrate așa cum doriți să-l utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Se servește la temperatura camerei.
1
Înainte de a începe, citiți rețeta până la capăt și asamblați toate instrumentele și ingredientele de care veți avea nevoie. Multe rețete de bomboane necesită să acționați rapid odată ce siropul de zahăr atinge temperatura dorită. Aveți grijă când lucrați cu sirop de zahăr fierbinte, deoarece poate provoca arsuri grave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
BomboaneBomboane
2
Alegeți tigăile potrivite. Tigaile din oțel inoxidabil cu fund greu sunt cele mai bune pentru prepararea amestecurilor de zahăr. Tigaile subțiri și ușoare tind să conducă căldura-și să gătească siropul de zahăr-inegal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
ZahărZahăr
3
Folosiți un termometru pentru bomboane atunci când este solicitat. Măsoară temperaturi de până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Le veți găsi în secțiunea Bucătărie-gadget din multe supermarketuri, la prețuri cuprinse între 10 și $
5
Scufundați complet fundul termometrului în siropul de zahăr pentru a obține o citire precisă. Folosind o tigaie îngustă cu laturile înalte, amestecul este mai adânc, dar, dacă este necesar, puteți înclina ușor o tigaie mai mică pentru a scufunda fundul termometrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
6
Topiți ușor ciocolata pentru cele mai bune rezultate. Dacă ciocolata se încălzește prea mult, este posibil să nu se stabilească corect și va dezvolta "înflorire" (dungi albe) la suprafață atunci când este depozitată. Amestecând ciocolata tocată într-o tigaie sau castron peste fierbinte, fără a fierbe, apa menține o temperatură uniformă, scăzută, rezultând ciocolată lucioasă, bine fixată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
1
Se dizolvă zahărul complet la foc mic (pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
2
înainte de a aduce amestecul la foc mic. Utilizarea zahărului superfin, vândut și ca" zahăr de brutar", face acest lucru mai ușor. Pentru a verifica dacă zahărul s-a dizolvat, răzuiți fundul tigaiei cu o spatulă rezistentă la căldură, trageți spatula în sus, lăsați siropul de pe ea să se răcească câteva secunde, apoi frecați o picătură între degete. Dacă simțiți boabe de zahăr, acesta nu s-a dizolvat încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
TigaieTigaie
3
Împiedicați formarea cristalelor de zahăr pe părțile laterale ale tigaiei la Pasul 2, perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
4
Lăsați amestecul să se răcească până la călduț (exact 11
5
înainte de a-l bate (pasul 3); în caz contrar, fudge-ul se poate rigidiza și deveni granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
6
Turnarea într-un castron mare și puțin adânc îl ajută să se răcească mai repede, dar nu-l amestecați prea devreme.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Bateți bine fudge - ul odată ce s-a răcit la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
8
Fudge de ciocolată se îngroașă mai mult decât fudge de arțar în această etapă, dar ambele se plictisesc ușor și capătă o culoare mai deschisă după ce au bătut; atunci sunt gata să se toarne în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista