Cremă de brânză Daneză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 256 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr pudră, extract de vanillan, rulouri de semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cremă De Brânză Daneză, Cremă De Brânză Daneză, și Cremă De Brânză Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Derulați 1 cutie de rulouri; apăsați într-o tigaie ușor unsă de 9" x 13". Bateți gălbenușul de ou, crema de brânză și următoarele 3 ingrediente la viteza medie a unui bătător electric până la amestecare; întindeți amestecul peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Gălbenuș De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Derulați cutia rămasă de rulouri semilună pe o foaie de hârtie de ceară; apăsați într-un dreptunghi de 9" x 13".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună Frigorifice
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
4
Așezați peste amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
5
Bateti albusul de ou; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
7
Coaceți la 375 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se presară cu zahăr pudră și se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.