Strate de roșii și brânză
Stratul de roșii și brânză durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 92 de cenți pe porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție conține 298 de calorii, 16 g de proteine și 13 g de grăsimi. Un amestec de brânză cheddar, ceapă verde, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, care este solid. Rețete similare includ slănină, roșii și straturi de brânză, cârnați, brânză și straturi de roșii și brânză, slănină și straturi de roșii.
Instrucțiuni
Tapetați un 8-in uns. vas pătrat de copt cu patru felii de pâine.
Strat cu jumătate din roșii, brânză și ceapă. Acoperiți cu pâinea rămasă (feliile se vor suprapune).
Strat cu roșiile rămase, brânză și ceapă.
Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele și sarea.
Se toarnă deasupra. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 45-50 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.