Câini Hamburger

Câini Hamburger
Hamburger Dogs ar putea fi doar rețeta americană pe care o cauți. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 23 g de proteine și 22 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,38 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Această rețetă de la Foodnetwork necesită gust și ceapă, ou, carne de vită măcinată și chifle hot dog. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, care este solid. Încercați Hamburger Big Boy Original Double Decker Hamburger Classic, Hamburger Big Boy Original Double Decker Hamburger Classic și Hamburger Skillet Dinner, o abordare proaspătă a Hamburger Helper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, pachetul de condimente, ketchup-ul, pesmetul și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă până când se combină; nu amestecați în exces. Modelați în forme de hot dog. Grătiți timp de aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți pe chifle hot dog cu mai mult ketchup, gust și ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog BunHot Dog Bun
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)

Vin recomandat: Riesling, Vin Roz, Gewurztraminer

Hot Dogs pot fi asociati cu Riesling, vin rosé și Gewurztraminer. Un Gewürztraminer va fi grozav cu hot dog-ul tău de bază în stil New York cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acri și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile tale, un rosé uscat funcționează aproape întotdeauna. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista