Crema Lyda de supă de morcovi

Crema Lyda de supă de morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema Lydei de supă de morcovi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.52 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, ceapă, toppinguri: smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cremă De Supă De Morcovi, Supă de morcov-cimbru cu smântână, și Supă de morcov-cimbru cu smântână.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; adăugați morcovi și următoarele 4 ingrediente; saut 8 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând des, 20 de minute. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând des, 18 minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MorcovMorcov
UntUnt
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se ia de pe foc. Procesați amestecul cu un blender portabil până la omogenizare. Se amestecă jumătate și jumătate, dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
3
Se serveste cu topping-uri dorite.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista