Crema de Lentejas (supă de linte în piure)

Crema de Lentejas (supă de linte în piure)
Crema de Lentejas (supă de linte în piure) este un fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Crema De Garbanzos (supă de piure de năut), SUPĂ DE LINTE ÎN STIL COLUMBIAN (SOPA DE LENTEJAS), și Supă de linte și spanac (Sopa de Lentejas con Espinacas).

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul, morcovii, ceapa, usturoiul, roșiile și ceapa în oală, condimentați cu sare și piper. Gatiti amestecand ocazional aproximativ 12 minute. Se amestecă chimenul și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați lintea și apa, aduceți la fierbere. Apoi reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți până când lintea devine fragedă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați cartofii și coriandrul, gătiți timp de 15 minute până când cartofii sunt complet fierți și furculița este fragedă.Folosind un blender, curățați supa în loturi până se omogenizează. Întoarceți supa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați mai mult bulion dacă este necesar pentru a atinge consistența dorită.Se toarnă în boluri de supă și se acoperă cu smântână, dacă se folosește, și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista