Crema de Lentejas (supă de linte în piure)

Crema de Lentejas (supă de linte în piure)
Crema de Lentejas (supă de linte în piure) este un fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Crema De Garbanzos (supă de piure de năut), SUPĂ DE LINTE ÎN STIL COLUMBIAN (SOPA DE LENTEJAS), și Supă de linte și spanac (Sopa de Lentejas con Espinacas).

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul, morcovii, ceapa, usturoiul, roșiile și ceapa în oală, condimentați cu sare și piper. Gatiti amestecand ocazional aproximativ 12 minute. Se amestecă chimenul și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați lintea și apa, aduceți la fierbere. Apoi reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți până când lintea devine fragedă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Adăugați cartofii și coriandrul, gătiți timp de 15 minute până când cartofii sunt complet fierți și furculița este fragedă.Folosind un blender, curățați supa în loturi până se omogenizează. Întoarceți supa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați mai mult bulion dacă este necesar pentru a atinge consistența dorită.Se toarnă în boluri de supă și se acoperă cu smântână, dacă se folosește, și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista