Cranberry Swirl Cheesecake cu crustă de Cookie-uri de zahăr
Cranberry Swirl Cheesecake cu zahăr Cookie crusta necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 719 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, firimituri de prăjituri bordeaux, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare sunt Nutella Swirl Zahăr Cookie Cheesecake Pătrate, Nu coace tort aluat Cheesecake cu zahăr Cookie crusta, și Patriotic Swirl Zahăr Cookie Baruri.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de prăjituri și untul topit; se amestecă bine. Apăsați amestecul de firimituri pe partea de jos și 1" în sus a unei tigaie cu formă de arc de 9 " ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Lăsați crusta să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar.
Adăugați sos de afine și condimente; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Bateți brânza cremă la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează.
Adăugați zahăr și amidon de porumb; bate bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până când sunt amestecate după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Se toarnă jumătate din aluat în crusta cookie; lingura 1/2 cana amestec de afine peste aluat. Rotiți ușor cu un cuțit. Se acoperă cu aluatul rămas. Lingurați 1/2 cană amestec de afine peste cheesecake și rotiți ușor cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 22
Coaceți 1 oră și 10 minute.
Scoateți din cuptor și rulați imediat un cuțit în jurul părților laterale ale cheesecake-ului pentru a-l slăbi din tigaie. Opriți cuptorul; întoarceți cheesecake la cuptor și lăsați să se răcească în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor; lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă. Se răcește, neacoperit, până când este gata de servit. (Cheesecake va continua să se întărească pe măsură ce se răcește.)
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Serviți cheesecake cu amestecul de afine rămas, dacă doriți.