Cracker Jack Caramel Înghețată

Cracker Jack Caramel Înghețată
Reteta Cracker Jack Caramel Sundaes este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 887 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, înghețată vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cracker Jack Cookie-Uri I, Cracker Jack De Casă, și Cracker Jack cookie-uri II pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți 1 1/2 căni de zahăr și 1/4 cană de apă la fierbere la foc mediu. Gatiti fara a amesteca pana cand amestecul incepe sa devina un maro rosiatic intens, 6 pana la 8 minute. Apoi rotiți ușor tigaia pentru a colora uniform, scoateți-o de pe foc și adăugați unt și 1 cană de frișcă, amestecând continuu (amestecul va fierbe furios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Lasă să se răcească ușor.
3
Bateți restul de 1 cană de frișcă și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Scoateți aproximativ 1/2 cană de înghețată în fiecare bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă 2 linguri. sos cald peste înghețată (veți avea puțin în plus), apoi acoperiți fiecare cu 1/4 cană de porumb caramel și 2 linguri. alune. Porții Dollop cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Popcorn Cu CaramelPopcorn Cu Caramel
înghețatăînghețată
ArahideArahide
SosSos

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista