Crabmeat Toasturi
Crabmeat toasturi necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, sare de usturoi, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupa Crabmeat, Crabmeat Quiche, și Rollups De Carne De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Într-un bol mic de amestecare, combinați carnea de crab, untul sau margarina, maioneza, sarea de usturoi și sarea de condimentare.
Întindeți acest amestec pe brioșele cu fața deschisă. Aranjați toasturile pe o foaie de copt.
Se prăjesc toasturile timp de 8 minute sau până se prăjesc. Aveți grijă să nu le ardeți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.