Crabi cu coajă moale sote cu unt maro Caper

Crabi cu coajă moale sote cu unt maro Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crabii cu coajă moale sotate cu unt maro Caper. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1226 calorii, 17g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare de mare și piper, suc de lămâie, crabi cu coajă moale și pătrunjel cu frunze plate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crabi cu coajă moale sote de Sheila cu sos de unt de lămâie, Crabi cu coajă moale sotate cu sos picant, și Crabi Cu Coajă Moale Picantă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți făina într-un vas sau farfurie pentru plăcintă și condimentați cu o cantitate corectă de sare și piper. Dragați crabii în făina condimentată pentru a acoperi, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la flacără medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați crabii în uleiul fierbinte într-un singur strat fără aglomerare; poate fi necesar să le prăjiți în loturi. Fii atent, crabii au tendința de a pop și stropi. Gatiti crabii aproximativ 3 minute pe fiecare parte, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se scurge pe prosoape de hârtie și se acoperă pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Coborâți focul la mediu și adăugați untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Lăsați untul să se topească și gătiți până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Adăugați caperele și vinul; gatiti, amestecand, timp de 2 minute pana aproape se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
VinVin
8
Adăugați sucul de lămâie și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
9
Se toarnă sosul de unt maro caper peste crabi și se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
UntUnt
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crab în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay
Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista