Crab Rangoon I

Crab Rangoon I
Crab Rangoon s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 483 calorii, 16g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă 1,9 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână rădăcină de ghimbir, ulei, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. 90 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crab Rangoon (Crab & cremă de brânză umplute Wontons), Crab Rangoon (Crab & cremă de brânză umplute Wontons), și Cârtiță De Crab.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau o friteuză mare la 360 de grade F (180 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, amestecați împreună cremă de brânză, sos de soia, ghimbir, usturoi, pătrunjel, coriandru și carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sos De SoiaSos De Soia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrabmeatCrabmeat
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați 1/2 până la 1 linguriță din amestecul de brânză cremă în centrul fiecărui ambalaj wonton. Îndoiți ambalajul won ton peste umplutură pentru a face un triunghi sau o jumătate de lună, în funcție de forma ambalajelor won ton pe care le-ați achiziționat. Umpleți marginile cu puțină apă și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UmpluturăUmplutură
ApăApă
4
Așezați tone câștigate pregătite sub un prosop de hârtie ușor umed până când este gata pentru prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Adăugați 3 sau 4 wontoni în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc, întorcându-se o dată. Puneți deoparte pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați până când toate wontons au fost prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crab în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Cipriani Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista