Crab Nisipos

Crab Nisipos
Crab Sandy necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ou, avocado, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Crab Nisipos, Sandy, și Sandy ' s Sundae pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind un baller de pepene galben, scoateți centrul fiecărei felii de castravete pentru a forma un castron mic. Tăiați mărunt centrele de castraveți și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
BolBol
3
Adăugați toate ingredientele rămase și aruncați ușor.
4
Puneți aproximativ o lingură de amestec de crab în fiecare ceașcă de castraveți. Aranjați-le pe un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Crama Buddha Kat Chardonnay cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Crama Buddha Kat Chardonnay
Crama Buddha Kat Chardonnay
Ne fermentăm Chardonnay-ul și îl îmbătrânim într-un amestec de stejar și inoxidabil. Oferind acestui vin cu corp ușor un caracter modest de stejar, o aromă florală delicată și un finisaj încălzitor.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista