Crab, Mango și caju Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 106 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Crab Dip, Salată De Pui De Caju Mango, și Bile De Energie Mango Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut ardei gras în ulei fierbinte 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Gătit
2
Procesați ardeiul gras sotat, 2 căni de mango tocat și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Combinați amestecul de mango piure, ceapa verde, mango tăiat cubulețe rămase și crabul.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.