Crab Fettuccine Alfredo
Crab Fettuccine Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 682 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 1,91 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită broccoli, unt, lapte și pătrunjel. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo.
Instrucțiuni
Gatiti fettuccina conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează. Treceți treptat în lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă ingredientele rămase; se încălzește.
Scurgeți fettuccina; se acoperă cu amestec de crab.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Chardonnay Neacoperit
Pinot Grigio și Chardonnay neacoperit sunt alegeri excelente pentru Fettuccine Alfredo. Mâncărurile alfredo cremoase, brânzoase și untoase se pot împerechea frumos cu un chardonnay neacoperit sau un Pinot grigio. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.