Crab de piatră cu sos de muștar
Dacă 87 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., crabul de piatră cu sos de muștar ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de muștar, usturoi, gheare de crab de piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gheare de crab de piatră cu sos de muștar, Gheare De Crab De Piatră Răcite Cu Sos De Muștar, și Piept cu sos de muștar măcinat cu piatră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați muștarul uscat, zahărul și 2 linguri de apă caldă; lasa sa stea 5 minutes.In o tigaie mica saut la foc moderat, incalzeste 2 linguri de ulei.
Se adaugă usturoiul și șalota și saut-ul, amestecând ocazional, timp de 1 minut.
Într-un castron mare folosind un tel cu balon, bateți gălbenușurile timp de 1 minut pentru a le ușura.
Bateți sucul de lămâie, muștarul Dijon, sarea și piperul cayenne.
Adăugați amestecul de muștar uscat, împreună cu usturoiul și șalotele și amestecați până se omogenizează. Stropiți treptat în restul de 3/4 cană plus 2 linguri de ulei, amestecând pentru a combina. Acoperiți și răciți cu cel puțin 20 de minute înainte de servire. Faceți înainte: sosul de muștar poate fi preparat înainte și depozitat, acoperit la frigider, până la 24 de ore.
Serviți sosul de muștar în boluri mici sau ramekins, alături de ghearele de crab de piatră.
Zahărul Turbinado este zahăr brut care a fost curățat cu abur. Cristalele grosiere sunt de culoare blondă, cu o aromă delicată de melasă. Zahărul Demerara, zahărul brun deschis sau zahărul brut pot fi înlocuite.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.