Crab cremos cu scobitori de anghinare

Crab cremos cu scobitori de anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crabul cremos cu scobitori de anghinare. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 199 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, carnea de crab, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Fierbinte și Cheesy Spanac Anghinare Dip cu Dippers Pizza, Cremă Caramel Mere Dippers, și Pesto cremos cu dippers prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați anghinare cu susul în jos într-un coș cu aburi; așezați coșul într-o cratiță peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 25-35 de minute sau până când sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scoateți anghinarea din Coș. Invertiți anghinarea pentru a se scurge timp de 10 minute; la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul, ceapa, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute; amestecați crabul. Acoperiți și răciți câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Chiar înainte de servire, transferați scufundarea crabului într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Îndepărtați frunzele de anghinare pentru a le folosi ca scufundări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Girard Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Girard Chardonnay
Girard Chardonnay
Aromele sugerează plăcintă proaspătă de mere a La mode, cu note de scorțișoară și vanilie. Pe gust, aciditatea strălucitoare este echilibrată de aromele de mere, pere și mandarine, amestecate cu note de condimente de Crăciun.Amestec: 100% Chardonnay
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista