Crab Bisque

Crab Bisque
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Crab Bisque. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cap de la magazin și ridica Velveeta XV, praz, imitație de carne de crab, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crab Bisque, Crab Bisque, și Crab Bisque.

Instrucțiuni

1
Tăiați porțiunea albă și 1 inch de porție verde deschis din fiecare praz în felii subțiri. Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați prazul; gătiți și amestecați 5 min. sau până la crocant-fraged. Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția VELVEETA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mic 15 min. sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Adăugați VELVEETA; gatiti 5 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista