Cozonac cu lămâie cu umplutură de căpșuni

Cozonac cu lămâie cu umplutură de căpșuni
Tortul cu burete de lămâie cu umplutură de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 210 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de super. Încercați Pandișpan cu umplutură bogată de lămâie, Tort de burete auriu cu umplutură cremoasă, și Prajitura sanatoasa cu capsuni cu glazura de capsuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer la viteză mare timp de 2 minute. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, bătând până când este gros și palid (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați 1/4 cană de apă, coajă, 1 lingură de suc și vanilie, bătând la viteză mică până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SucSuc
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
5
Adăugați amestecul de făină, bătând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Pentru a pregăti sosul, combinați căpșunile tocate, 1/3 cană apă, 1/4 cană zahăr și 1 1/2 linguriță suc de lămâie într-o cratiță medie din nonaluminiu. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 15 minute). Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Împărțiți tortul pe jumătate orizontal folosind un cuțit zimțat; așezați stratul de tort de jos, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
10
Se întinde cu 6 linguri de sos. Se acoperă cu 1 cană de căpșuni feliate și 1/2 cană de topping bătut. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Repetați straturile cu sosul rămas, căpșunile feliate și toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
CăpșuniCăpșuni
SosSos
11
Se taie în 8 felii.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista