Cozi De Homar Aburite
Cozi de homar aburit este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, cozi de homar, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șampanie și cozi de homar cu aburi portocalii en Papillote, Cozi de homar fript pentru 2, și Cozi De Homar La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă în fundul unui vas mare și se aduce la fierbere.
Adăugați sarea și așezați o inserție de abur în interiorul vasului, astfel încât să fie chiar deasupra nivelului apei.
Puneți cozile de homar pe raft și acoperiți oala. Acoperiți și aburiți timp de 8 minute. Și nu trage cu ochiul!
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca la Chablisienne Chablis Premier Cru Cote de Lechet. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![La Chablisienne Chablis Premier Cru Coasta De Lechet]()
La Chablisienne Chablis Premier Cru Coasta De Lechet
Vin strălucitor cu colorare palidă. Un buchet floral plin de flori albe si eleganta feminina, evoluand spre mineralitate pe aerare. Primul gust surprinde datorită generozității și atracției,dar aceste trăsături sunt tipice pentru vintage 2012. Apoi, adevărata natură a terroir-ului c-uri de l-URI-uri se reafirmă rapid pentru a dezvălui o mineralitate sinceră și calcaroasă. Acest vin bine echilibrat prezintă o prospețime deosebită, lăsând arome de frunze mentolate în gură. Trebuie doar să se dezvăluie în următorii ani.