Covrigi Moi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați covrigi moi. Această rețetă face 28 de porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare de mare, făină, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un castron. Puneți deoparte 5 minute.
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați la intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o scândură făinoasă. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Pe o placă făinoasă, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Pentru a face covrigi simpli, tăiați dreptunghiul aluatului în șapte benzi de 11 pe 2 inci. Pentru covrigii umpluți, urmați instrucțiunile de umplere, apoi tăiați-le în benzi.
Pe rând, ciupiți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Transferați frânghia pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Treceți din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc. Repetați cu aluatul rămas, distanțând covrigii la o distanță de 3 inci. Lăsați deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Bateți oul rămas într-un castron.
Ungeți covrigii cu oul; se presară sare sau alte toppinguri.
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute.