Covrigi De Petrecere Picante

Covrigi De Petrecere Picante
Covrigi partid picant este un hor d ' oeuvre care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 117 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână amestec de sos de salată ranch, piper cayenne măcinat, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Covrigi De Petrecere, Mâncare De Petrecere De Fotbal: Covrigi Umpluți Cu Brânză Și Încă 4, și Covrigi Picante.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună ulei vegetal, amestec uscat de pansament de fermă, sare de usturoi și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
Ardei IuteArdei Iute
Ulei VegetalUlei Vegetal
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați covrigii într-un vas mediu de copt. Se acoperă cu amestecul de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Amestecând ocazional, coaceți covrigii acoperiți descoperiți în cuptorul preîncălzit 2 ore sau până când sunt prăjiți și crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista