Coulis De Ardei Gras Roșu
Nevoie de un fără gluten, lacto ovo vegetarian și hor d ' oeuvre primar? Coulis de ardei gras roșu ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți vin alb, ulei de măsline, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Strudel De Legume Prăjite Cu Coulis De Ardei Roșu, Ravioli de Hummus prăjiți cu coulis de ardei roșu, și Tortillan de porumb și stive de legume cu coulis de ardei roșu.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ardei grași roșii și șalotă; se sotează până se înmoaie. Se amestecă vinul alb și bulionul de pui și se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate.
Când amestecul este redus, amestecați smântâna și transferați amestecul într-un blender. Puree până se omogenizează. Reîncălziți înainte de servire, dacă este necesar.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nature ' s Revenge Pet Nat ros Euro. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).