Cotlete Umplute Iowa

Cotlete Umplute Iowa
Cotletele Iowa umplute necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 532 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură destul de scumpă. Dacă ai la îndemână salvie, ulei de canolan, lapte și alte câteva ingrediente, o poți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de porc umplute la cuptor , Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac și Cotlete de porc la grătar cu ananas .

Instrucțiuni

1
Tăiați câte un buzunar în fiecare cotlet feliând aproape până la os. Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele în ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare, combinați porumbul, mărul, pesmetul, pătrunjelul, ceapa, laptele, sarea, salvie și piperul. Umpleți în cotlete de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Combinați ingredientele pentru sos; se toarnă jumătate peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne arată 160°, ungând ocazional cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista