Cotlete de pui umplute cu roșii și usturoi
Cotletele de pui umplute cu roșii și usturoi sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 319 calorii. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, scallopini de pui, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Cotlete de pui umplute cu roșii și usturoi, Cotlete de pui cu pătrunjel și usturoi cu broccoli, și Cotlet de pui cu Saut de rosii 4.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună usturoiul, pasta de hamsii, pătrunjelul, 1/2 lingură de ulei și 1/4 linguriță de piper.
Se usucă puiul, apoi se întinde cu amestec de pătrunjel. Îndoiți puiul în jumătate transversal și introduceți 2 felii de roșii în fiecare buzunar. Condimentați în afara buzunarelor cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total), apoi periați cu 1/2 lingură ulei.
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pui și maro 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim și acoperiți tigaia, apoi gătiți până când puiul este doar gătit, cu 3 până la 5 minute mai mult.
Se servește cu sucuri de tigaie.