Cotlete de pui umplute cu roșii și usturoi

Cotlete de pui umplute cu roșii și usturoi
Cotletele de pui umplute cu roșii și usturoi sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 319 calorii. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, scallopini de pui, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Cotlete de pui umplute cu roșii și usturoi, Cotlete de pui cu pătrunjel și usturoi cu broccoli, și Cotlet de pui cu Saut de rosii 4.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună usturoiul, pasta de hamsii, pătrunjelul, 1/2 lingură de ulei și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Se usucă puiul, apoi se întinde cu amestec de pătrunjel. Îndoiți puiul în jumătate transversal și introduceți 2 felii de roșii în fiecare buzunar. Condimentați în afara buzunarelor cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total), apoi periați cu 1/2 lingură ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pui și maro 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim și acoperiți tigaia, apoi gătiți până când puiul este doar gătit, cu 3 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista