Cotlete de porc glazurate cu sos de pâine de porumb
Cotletele de porc glazurate cu sos de pâine de porumb sunt un fel principal sudic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 667 calorii, 48G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar maro picant, piper cayenne, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de porc cu sos de pâine de porumb Pecan și sos de cidru, Cotlet de porc cu sos de porumb, și Cotlet de porc cu sos de porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro. Într-o cratiță mare, aduceți la fierbere bulionul, ceapa, porumbul, țelina și cayenne.
Se ia de pe foc; se amestecă umplutura.
Transfer la un 13x9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu cotlet de porc.
Combinați zahărul brun și muștarul; se întinde peste cotlet.
Coaceți, neacoperit, 25-30 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP).
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Dr. Hermann Dr. H. Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.