Cotlete de porc glazurate cu sos de pâine de porumb

Cotlete de porc glazurate cu sos de pâine de porumb
Cotletele de porc glazurate cu sos de pâine de porumb sunt un fel principal sudic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 667 calorii, 48G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar maro picant, piper cayenne, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de porc cu sos de pâine de porumb Pecan și sos de cidru, Cotlet de porc cu sos de porumb, și Cotlet de porc cu sos de porumb.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro. Într-o cratiță mare, aduceți la fierbere bulionul, ceapa, porumbul, țelina și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
țelinățelină
BulionBulion
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc; se amestecă umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
3
Transfer la un 13x9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Combinați zahărul brun și muștarul; se întinde peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Coaceți, neacoperit, 25-30 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Dr. Hermann Dr. H. Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista