Cotlete de porc cu sos de grătar Hoisin-melasă
Cotletele de porc cu sos de grătar Hoisin-melasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 336 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de soia, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu sos de grătar de cafea-melasă, Cotlete de porc cu sos melasă-prune, și Cotlete de porc cu sos de grătar de piersici.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și melasa într-o cratiță grea mică la foc mediu. Gatiti 3 minute sau pana se topeste zaharul, amestecand ocazional. Se amestecă hoisin, oțet, 1 lingură sos de soia și usturoi; se aduce la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul. Păstrați cald.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru peste carne de porc.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Adăugați carnea de porc în amestecul de hoisin, întorcându-vă pentru a acoperi. Păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 2 minute sau până se ofilesc.
Scoateți ceapa din tigaie; cotlet.
Combinați ceapa, restul de 1/4 linguriță de sare și orez; serviți cu carne de porc.