Cotlete de miel la grătar cu usturoi, ulei de măsline, cimbru proaspăt, lămâi la grătar

Cotlete de miel la grătar cu usturoi, ulei de măsline, cimbru proaspăt, lămâi la grătar
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 55 de minute de petrecut în bucătărie, Cotlete de miel la grătar cu usturoi, ulei de măsline, cimbru proaspăt, lămâi la grătar ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 81 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Funcționează bine ca garnitură. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Mergeți la magazin și luați oregano și mărar, usturoi, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62%. Rețete similare sunt Cod negru poșat cu ulei de măsline cu lămâi, capere și cimbru, Creveți și Calamari la grătar cu lămâi la grătar și gust de roșii afumate și măsline negre și Cotlete de miel la grătar cu tapenadă de măsline.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Se amestecă uleiul, usturoiul și cimbru într-o tavă mică și mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi, Tăiate în 1/2 în CruceLămâi, Tăiate în 1/2 în Cruce
1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi
Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru LămâiUlei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru LămâiPentru Lămâi
1/4 Cana Frunze De Cimbru, Tocate Grosier1/4 Cana Frunze De Cimbru, Tocate Grosier
3
Adăugați cotletele și întoarceți pentru a se îmbrăca. Acoperiți și marinați timp de 1 până la 1 1/2 oră la frigider.
4
Scoateți cotletele din frigider cu 20 de minute înainte de a le pune pe grătar.
5
Încălziți grătarul la mare și cotletele la grătar timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru, Tocate GrosierFrunze De Cimbru, Tocate Grosier
6
Scoateți și odihniți-vă timp de 2 minute. Tăiați în cotlete individuale.
7
Ungeți partea tăiată a lămâilor cu ulei și grătar, cu partea tăiată în jos la mare, timp de 1 minut. Întoarceți lămâile la 45 de grade pentru a face semne de trapă și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Stoarceți sucul de la 1 lămâie peste platoul de cotlete. Se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
9
Se ornează cu crenguțe proaspete de oregano și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
MărarMărar
10
Servește restul de lămâi la grătar pe platou cu cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista