Cotlete de miel la grătar cu sos de roșii-ceapă

Cotletele de miel la grătar cu sos de roșii-ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 84 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cidru de mere, sare, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Cotlete de miel la grătar cu roșii și ceapă, Cotlete De Miel La Grătar Cu Chutney De Ceapă Roșie Carbonizată, și Cotlete De Miel Cu Sos De Mentă, Roșii Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Așezați mielul pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne înregistrează 145 (sau până la gradul dorit de coacere). Păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut 5 minute sau pana devin aurii.
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant.
Adăugați cidru de mere; gătiți până când lichidul aproape se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați roșiile; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați rozmarinul și ingredientele rămase; gatiti 1 minut.