Cotlete De Miel Glazurate Cu Cidru
Cotletele de miel glazurate cu cidru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, cotlet de miel, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cotlet de porc glazurat cu cidru cu morcovi, Cotlet de porc glazurat cu mere, și Oțet De Cidru-&-Melasă-Cotlete De Porc Glazurate.
Instrucțiuni
Se fierbe cidrul, ghimbirul, usturoiul, sosul de soia, oțetul și mierea într-o cratiță mică până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 10 până la 12 minute. Se răcește complet. Rezervați 2 linguri glazură pentru stropire.
Se usucă Cotletele de miel și se presară cu 1/2 linguriță de sare (total). Aranjați pe raftul unei tigaie pentru pui de carne și periați partea superioară a cotletelor cu jumătate de glazură. Se fierbe 3 până la 4 inci de la căldură 3 minute. Întoarceți și periați cu glazura rămasă, apoi fierbeți încă 3 până la 4 minute pentru mediu-rar.
Transferați cotletele pe o farfurie și stropiți cu glazură rezervată.
Lăsați să stea 5 minute, apoi presărați cu scallion.