Cotlete de miel cu sos picant de arahide thailandeze

Cotlete de miel cu sos picant de arahide thailandeze
Reteta cotlete de miel cu sos picant de arahide thailandeze ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 25 minute. Acest fel principal are 916 calorii, 43G de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, frunze de coriandru, unt natural de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete De Miel Cu Sos Picant De Arahide, Sos De Arahide Picant Thailandez, și Sos De Arahide Picant Pad Thai.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați usturoiul și coriandrul până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția mielului; pulsează până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Întindeți 1/4 cană de pastă peste Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Într-o cratiță, bateți pasta rămasă cu 1/3 cană de apă. Încălziți sosul la foc mic; ar trebui să fie turnat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți cotletele la foc mediu-mare timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cotletului înregistrează 125 până la 130 pentru mediu rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Transferați cotletele într-un platou. Puneți niște sos cald de arahide peste Cotletele de miel și serviți, trecând sosul suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
8 Salote Mari8 Salote Mari
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Delaire Graff Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Culoare grâu auriu deschis. Expresii stratificate de citrice și fructe tropicale cu straturi subtile de miere și migdale în fundal. Echilibrate și superb structurate, aromele sunt completate de o mineralitate delicată.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista