Cotlete De Mentă-Miel La Grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Cotletele de miel la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 62 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mentă, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Cotlete de miel la grătar și Chimichurri de mentă, Cotlete De Miel La Grătar Cu Mentă Proaspătă, și Cotlete De Miel Cu Vin De Mentă La Grătar.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet.
Combinați ceapa, 3 linguri de mentă, usturoi și piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați cotlete; sigilați punga și agitați până când cotletele sunt bine acoperite. Marinati cotlete în frigider cel puțin 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți cotletele din marinată; aruncați marinada. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați cotletele pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Pentru a servi, așezați un cotlet pe fiecare farfurie de servire individuală.
Se presară uniform cu restul de 2 linguri de mentă.