Cotlete de curcan sotate cu sos de Avocado
Nevoie de un garnitură fără lactate? Cotletele de curcan sotate cu sos de Avocado ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frunze de busuioc, avocado hass, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Saut cotlete de curcan cu sos de portocale-afine, Saut cotlete de curcan cu sparanghel si ardei gras rosu, și Cotlete de curcan cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un blender și procesați până se omogenizează; se lasă deoparte până este gata de utilizare. Dacă sosul este prea gros, adăugați puțină apă. (Poate fi făcut până la 1 zi înainte și depozitat, acoperit bine în frigider până când este gata de utilizare.)
Combinați făina, coaja, sarea și piperul într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă și amestecați bine.
Adăugați jumătate de tăieturi și înveliți bine.
Îndepărtați, scuturați excesul de făină și repetați cu tăieturile rămase.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Când strălucește, adăugați 2 până la 3 cotlete și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute în total.
Transferați pe o farfurie și repetați cu tăieturile rămase.
Pentru a servi, așezați curcanul pe platou, acoperiți cu sos și garnisiți cu câteva felii de avocado și frunze de busuioc sfâșiate.