Cotlet de vițel prăjit cu Moreluri

Cotlet de vițel prăjit cu Moreluri
Această rețetă face 2 porții cu 347 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de moreluri, coniac, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete de vițel cu sparanghel și Moreluri, Cotlet De Vițel Panificat, și Cotlet De Vițel Tăiat Dublu Saltimboca.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se toarnă apă clocotită peste moreluri într-un castron mic și se înmoaie până când morelele se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați morelele cu o lingură cu fante într-o sită cu ochiuri medii așezată peste un castron. Apăsați pe morels cu spatele lingurii pentru a îndepărta excesul de lichid (aveți grijă să nu stoarceți toată umezeala), apoi adăugați la lichidul de înmuiere și rezervați. Clătiți morelele pentru a îndepărta orice nisip. Rezervați mai multe și lichid separat, permițând lichidului să se depună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
În timp ce morelele se înmoaie, lăsați Cotletele de vițel să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Ciuperci MorelCiuperci Morel
5
Cotletele se usucă și se condimentează cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Încălziți o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor (nu antiaderentă) la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ulei și încălziți până la fumat, apoi adăugați Cotletele de vițel și căutați bine partea inferioară, 2 până la 3 minute. Întoarceți cotletele și căutați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Subţire-Subţire-
8
Adăugați unt, usturoi și cimbru în tigaie și ungeți vițelul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați tigaia în cuptor și gătiți, ungând la fiecare câteva minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal în centrul cotletului înregistrează 130 până la 135 F pentru mediu-rar, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați cotletele pe o farfurie pentru a vă odihni. Aruncați usturoiul și cimbrul, păstrând sucurile și grăsimile în tigaie și reveniți la arzător la foc mediu-mare. (Mânerul va fi foarte fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați morels și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
12
Adăugați șalotă și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
13
Se ia scurt de pe foc și se adaugă coniac, apoi se întoarce la foc și se deglazează, amestecând și răzuind bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Turnați încet lichidul de înmuiere rezervat, având grijă să lăsați ultima lingură (care conține sedimente) în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați sucuri de carne din farfurie și fierbeți până când lichidul s-a redus la aproximativ 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
Se amestecă în CR aproxormme fra fra, învârtindu-se pentru a încorpora și se fierbe până când morelele sunt ușor acoperite și lichidul este ușor îngroșat. Se amestecă arpagicul și tarhonul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creme FraicheCreme Fraiche
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Ciuperci MorelCiuperci Morel
16
Serviți cotletele înăbușite cu moreluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista