Cotlet de porc prăjit cu sos de smântână
O porție conține 235 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cotlet de porc prăjit la tigaie cu sos de ciuperci, Cotlet De Porc Prăjit Cu Sos De Lapte Maro, și Cotlet De Porc Fiert Cu Sos De Smântână.
Instrucțiuni
Rezervați 2 linguri de făină și dați deoparte.
Așezați făina rămasă într-un vas puțin adânc.
Combinați condimentul Cajun, pudra de usturoi și piperul. Frecați Cotletele de porc uniform pe ambele părți cu amestec de condimente.
Înmuiați carnea de porc în zară; dragă în făină. Înveliți ușor ambele părți ale cărnii de porc cu spray de gătit.
Gatiti carnea de porc, in loturi, in ulei incins intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați 2 linguri de făină rezervate la picăturile de tigaie în tigaie; se amestecă laptele și sarea și se gătește, amestecând continuu, până se îngroașă și se fierbe.
Serviți imediat cu carne de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.