Cotlet de porc prăjit cu sos de smântână

Cotlet de porc prăjit cu sos de smântână
O porție conține 235 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cotlet de porc prăjit la tigaie cu sos de ciuperci, Cotlet De Porc Prăjit Cu Sos De Lapte Maro, și Cotlet De Porc Fiert Cu Sos De Smântână.

Instrucțiuni

1
Rezervați 2 linguri de făină și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Așezați făina rămasă într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Combinați condimentul Cajun, pudra de usturoi și piperul. Frecați Cotletele de porc uniform pe ambele părți cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
PiperPiper
4
Înmuiați carnea de porc în zară; dragă în făină. Înveliți ușor ambele părți ale cărnii de porc cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
5
Gatiti carnea de porc, in loturi, in ulei incins intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Adăugați 2 linguri de făină rezervate la picăturile de tigaie în tigaie; se amestecă laptele și sarea și se gătește, amestecând continuu, până se îngroașă și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți imediat cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista