Cotlet De Porc Glazurat Cu Curry De Piersici

Cotlet De Porc Glazurat Cu Curry De Piersici
Peach Curry glazurate cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 303 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de gem de piersici, miere, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Cu Curry De Piersici, Cotlete De Porc Glazurate Cu Piersici, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Curry.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați siropul de piersici rezervat, gemul de piersici, muștarul Dijon, pudra de curry și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu și gătiți Cotletele de porc 8 minute sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă ceapa verde în tigaie și se gătește 1 minut, până se înmoaie. Puneți amestecul de sirop și piersicile peste Cotletele de porc. Continuați să gătiți până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista