Cotlet De Porc Glazurat Cu Curry De Piersici

Peach Curry glazurate cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 303 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de gem de piersici, miere, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Cu Curry De Piersici, Cotlete De Porc Glazurate Cu Piersici, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Curry.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați siropul de piersici rezervat, gemul de piersici, muștarul Dijon, pudra de curry și mierea.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu și gătiți Cotletele de porc 8 minute sau la coacerea dorită.
Se amestecă ceapa verde în tigaie și se gătește 1 minut, până se înmoaie. Puneți amestecul de sirop și piersicile peste Cotletele de porc. Continuați să gătiți până când este încălzit.
Presărați coriandru pentru a servi.