Cotlet De Porc Cu Crustă De Parmezan

Cotlet De Porc Cu Crustă De Parmezan
Cotletele de porc cu crustă de parmezan durează aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 817 calorii, 71G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 145 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ouă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Cu Crustă De Parmezan, Cotlet De Porc Cu Crustă De Parmezan, și Cotlet De Porc Cu Crustă De Parmezan.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți ouăle într-o farfurie pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați firimiturile de pâine într-o altă farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
4
Așezați brânza într-o a treia farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Presărați generos Cotletele de porc cu sare și piper. Înveliți cotletele complet cu brânza, bătând pentru a adera. Înmuiați cotletele în ouă, apoi acoperiți complet cu firimiturile de pâine, bătând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Cotlet De PorcCotlet De Porc
BrânzăBrânză
OuăOuă
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
6
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie foarte mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați Cotletele de porc, în loturi, dacă este necesar, și gătiți până se rumenesc și Centrul ajunge la 150 de grade, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8
Transferați cotletele în farfurii și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent. 
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista