Budinca De Banane

Budinca De Banane
Budinca de banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 534 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,31 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, zahăr, budincă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 25%. Încercați Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Budinca De Banane, și Plăcintă Cu Budincă De Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți budinca: Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Aranjați o treime din napolitane de vanilie într-un castron rezistent la cuptor de dimensiuni medii (aproximativ 2 qt.); acoperiți cu o treime din felii de banane. Repetați straturile de două ori cu napolitane de vanilie și banane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți împreună laptele și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu-mic, batand constant, 15 minute sau pana la grosimea asemanatoare budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
5
Se toarnă peste napolitane de vanilie și banane în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Pregătiți bezea: bateți albușurile la viteză medie cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat zahăr, bătând până când zahărul se dizolvă și se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
7
Intinde bezea peste budinca, sigiland pana la marginea bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Coaceți la 325 timp de 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se servește imediat sau se lasă să se răcească complet (aproximativ 30 de minute) și se acoperă și se răcește cu 1 oră înainte de servire.
10
** 1/2 cană îndulcitor fără calorii poate fi înlocuit. Am testat cu îndulcitor granulat Splenda fără calorii. (Nu înlocuiți îndulcitorul în bezea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista