Cotlet de porc cu chutney de rubarbă

Cotlet de porc cu chutney de rubarbă
Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 124 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, rubarbă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă, Cotlet De Porc Cu Rețetă De Chutney De Rubarbă Acidulată, și Friptură De Porc Cu Chutney De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu, combinați rubarba, oțetul, coaja, coacăzele, zahărul, ghimbirul, ardeiul roșu zdrobit, 1/4 linguriță. sare și cuișoare. Se amestecă 1/2 cană de apă și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând frecvent, până când rubarba se descompune și lichidul este aproape complet absorbit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CoacăzeCoacăze
RubarbăRubarbă
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se condimentează cotletele cu sare și piper. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti si se fierbe (un termometru cu citire instantanee introdus in cea mai groasa parte a tocatului ar trebui sa citeasca 63°), 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
4
Se servește cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista