Cotlet de porc Cot de orz necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 603 calorii , 34 g de proteine și 24 g de grăsime fiecare. Pentru 3,37 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, țelină, portocală și rozmarin și ghimbir măcinat. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cottul de porc All-in-One , Cotlă de porc și Cottură de porc .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, căliți orzul, ceapa și țelina în 3 linguri de unt până când orzul devine maro auriu și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul; gătiți 1 menuet mai mult. Se amestecă bulionul, sucul de portocale, coaja și rozmarinul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 35 de minute sau până când orzul este parțial gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc pe ambele părți în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se presară cu sare și piper. Aranjați peste amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
6
Combinați ingredientele pentru glazură; ungeți jumătate peste cotlete. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 45 de minute. Descoperi; ungeti cu glazura ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți încă 15 minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Ornați cu portocală și rozmarin dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată