Frigarui de pește spadă la grătar cu nucă de cocos, Tei cheie și sos Verde Chile

Frigarui de pește spadă la grătar cu nucă de cocos, Tei cheie și sos Verde Chile
Frigarui de pește-spadă la grătar cu nucă de cocos, Tei cheie și sos verde de Chile este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 715 calorii, 36g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de lapte de cocos, nucă de cocos, fripturi de pește-spadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frigarui de pește spadă la grătar cu nucă de cocos, Tei cheie și sos Verde Chile, Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian, și Frigarui de pui condimentat cu sos de nucă de cocos Avocado Chile + divertisment de vară.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 16 până la 20 de frigarui de lemn, înmuiate timp de 20 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
1
Puneți laptele de cocos, crema de nucă de cocos, sucul de lămâie cheie, serrano chile, ghimbirul și coaja de tei într-un blender și amestecați până se omogenizează; cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul într-un castron și se pliază în nucă de cocos și coriandru. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Încălziți grătarul la mare. Frigăruie 1 bucată de pește-spadă pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți peștele-spadă pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar pește-spadă timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este gătit. Puneți o parte din sos pe un platou și acoperiți cu frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pește-spadăPește-spadă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Stropiți puțin din sos ușor peste peștele-spadă și garnisiți cu fulgi de nucă de cocos și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Pește-spadăPește-spadă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista