Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe grâu Gouda afumat

La gratar Maple Chipotle cotlet de porc pe crupe Gouda afumate ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 266 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sos adobo din conserve, grâu gouda, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe grâu Gouda afumat, Carne de porc cu arțar-Chipotle pe grâu Gouda afumat cu sos de mere cu ceapă dulce, și Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 4 ingrediente și puneți deoparte.
Presărați Cotletele de porc uniform cu sare și piper.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
20 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, rotind o dată. Ungeți cu jumătate de amestec de sos de grătar ultimele 5 minute de gătit sau când termometrul pentru carne înregistrează 14
Lingură afumată Gouda Grits uniform pe 6 farfurii de servire; acoperiți fiecare cu o cotlet de porc și stropiți uniform cu amestecul de sos de grătar rămas.