Cotlet de porc ars în sos de roșii-ciuperci
Nevoie de un fel principal fără lactate? Cotletele de porc arse în sos de roșii-ciuperci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 375 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc ars cu sos de struguri, Cotlete de porc cu sos de piper verde, și Cotlet de porc prăjit cu sos Poblano prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc uniform cu piper; dragă în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotlet de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu; gătiți încă 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie și păstrați-le la cald.
Adăugați roșiile și următoarele 5 ingrediente la tigaie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Adăugați cotletul de porc în tigaie; gătiți încă 5 minute sau până când se încălzește bine.